Županijska liga za mlađe kategorije 1.kolo

Športsko-ribolovno društvo “ŠARAN” iz Podravskih Podgajaca u subotu je bilo domaćin 1.kola Županijske lige u lovu ribe udicom na plovak za kadete i kadetkinje te juniore i juniorke, a natjecanje je održano da podgajačkoj Staroj Dravi. Momčadsku pobjedu u juniorskoj konkurenciji odnijeli su ribiči “AMURA” iz Ladimirevaca, na drugo se mjesto plasirao “ŠARAN” iz Narda, a na treće domaći “ŠARAN”. Najbolje ukupne pojedinačne rezultate ostvarili su Josip Nagy član “KARASA” iz Šaga koji je bio prvi, Dino Batok iz “AMURA” Lademirevci kao drugi te iz iste momčadi Marko Šovagović kao treći. Sva su trojica ujedno bili najbolji i u svojim sektorima.
U konkurenciji kadeta momčadska je pobjeda pripala je “ŠTUKI” iz Baranjskog Petrovog Sela, na drugo se mjesto plasirao “AMUR” iz Ladimirevaca, a na treće “ŠARAN” iz Podravskih Podgajaca. Najuspješniji po sektorima i u ovoj su kategoriji bili i ukupno najuspješniji u pojedinačnoj konkurenciji te je tako prvo mjesto osvojio Luka Todorović član “LINJAKA” iz Josipovca dok su drugo i treće osvojila dva člana “AMURA” iz Ladimirevaca, Luka Miletić i Antonio Vranjković.
Kod juniorki su nastupile samo dvije predstavnice podgajačkog “ŠARANA”, Tamara Golub i Amalija Skrbin, a uspješnija je bila Amalija Skrbin dok je u konkurenciji kadetkinja nastupilo dvije momčadi, domaći “ŠARAN” i “ŠTUKA” iz Popovca. Momčadski je bio uspješniji domaći “ŠARAN”, a pojedinačno je pobjedu odnijela predstavnica “ŠARANA” Samanta Skrbin. Na drugo se mjesto plasirala Karolina Grubić iz “ŠTUKE” Popovac, a treće Nini Sudarić iz domaćeg “ŠARANA”.

Rezultati