Županijska liga za kadete i juniore – 2. kolo SRŠ OBŽ

U Petrijevcima je održano 2.kolo Županijske lige ŠRS-OBŽ u lovu ribe udicom na plovak u juniorskim i kadetskim kategorijama. Kod juniora je momčadsku pobjedu odnio “ŠARAN” iz Podravskih Podgajaca, na drugo se mjesto plasirao “ŠARAN” iz Narda, a na treće “AMUR” iz Ladimirevaca. Najuspješniji u sektorima bili su; u sektoru “A” Danijel Veselovac član pobjedničke momčadi s ulovom od 1.980 grama, u sektoru “B” Dominik Žužić član “ŠARANA” iz Narda s ulovom od 895 grama i u sektoru “C” Martin Uranjek član “ŠTUKE” iz Baranjskog Petrovog Sela s ulovom od 890 grama.

U konkurenciji kadeta momčadska je pobjeda otišla u ruke “AMURA” iz Ladimirevaca, drugo mjesto pripalo je “ŠARANU” iz Narda, a treće “ŠARANU” iz Podravskih Podgajaca. Najuspješniji po sektorima bili su; u sektorima “A” i “B” Nikola Martin i Gabrijel Čvagić članovi “ŠARANA” iz Narda s ulovima od 830 i 1.070 grama te u sektoru “C” Andrej Mihalj član “AMURA” iz Ladimirevaca s ulovom od 1.620 grama.
Kod juniorki su nastupile samo dvije članice “ŠARANA” iz Podravskih Podgajaca. Uspješnija je bila Amalija Skrbin s ulovom od 1.314 grama dok je Tamara Golub imala ulov od 802 grama.
U konkurenciji kadetkinja nastupile su dvije momčadi, “PARAN” iz Podravskih Podgajaca i “ŠTUKA” iz Popovca, a bolja je bila ona podgajačkog “ŠARANA”. Najbolje sektorske rezultate u sektoru “A” i “B” zabilježile su Samanta Skrbin i Mia Sudarić iz podgajačkog “ŠARANA” s ulovima od 1.637 i 830 grama te u sektoru “C” Karolina Grubić članica “ŠTUKE” iz Popovca s ulovom od 484 grama.

Rezultati