Županijska liga 2. kolo

Na Topoljskom Dunavcu održano je 2. kolo Županijske lige u lovu ribe udicom na plovak za juniore i juniorke te kadete i kadetkinje. U juniorskoj je kategoriji momčadsku pobjedu odnio “KARAS” iz Šaga, drugo je mjesto osvojio “ŠARAN” iz Narda dok je treće pripalo podgajačkom “ŠARANU”. U pojedinačnoj konkurenciji po sektorima u sektoru “A” pobjedu je slavio Danijel Veselovac član podgajačkog “ŠARANA”, drugi je bio Antonio Berečić član “KARASA” iz Šaga, a treći Martin Uranjek član “ŠTUKR” iz Baranjskog Petrovog Sela. U sektoru “B” prvo je mjesto pripalo Josipu Nagyu članu “KARASA” iz Šaga, drugo Stjepanu Ulmanu članu “ŠARANA” iz Narda, a treće Ivanu Antoloviću članu podgajačkog “ŠARANA”. U sektoru “C” pobjedu je odnio Luka Miletić član “AMURA” iz Ladimirevaca, na drugo se plasirao Bartol Zemljak član “KARASA” iz Šaga, a na treće Dominik Žužić član “ŠARANA” iz Narda.
U konkurenciji juniorki nastupilo je dvije momčadi, a pobjeda je pripala “ŠTUKI” iz Popovca dok je drugi bio podgajački “ŠARAN”. Članice “ŠTUKE” iz Popovca Ivana Mikec i Marija Oršoš odnijele su pobjede u sektorima “A” i “B” dok je prvo mjesto u sektoru “C” pripalo podgajčanki Amaliji Skrbin. Srebrno odličje u sektoru “A” osvojila je Ena Sudarić članica podgajačkog “ŠARANA” dok je u sektoru “C” druga bila Karolina Grubić članica “ŠTUKE” iz Popovca.
U konkurenciji kadeta momčadsku su pobjedu odnijeli mladi ribiči podgajačkog “ŠARANA”, na drugo su se mjesto plasirali ribiči “ŠARANA” iz Narda, a na treće “ŠTUKE” iz Baranjskog Petrovog Sela. U sektoru “A” najuspješniji je bio Sebastijan Curač član podgajačkog “ŠARANA”, drugi je bio Marko Todorović član “LINJAKA” iz Ivanovaca, a treći Gabrijel Čvagić član “ŠARANA” iz Narda. U sektoru “B” pobjedu je slavio Zoltan Palinkaš član “ŠTUKE” iz Baranjskog Petrovog Sela, drugi je bio Lovro Zovko iz osječkog “ESSEKERA”, a treći Tin Dolančić član podgajačkog “ŠARANA”. Pobjedu u sektoru “C” odnio je Bruno Špoljarić član “ŠARANA” iz Narda, na drugo se mjesto plasirao Andrej Moric član “ŠTUKE” iz Baranjskog Petrovog Sela, a na treće Matej Salaić član podgajačkog “ŠARANA”.
Momčadska pobjeda kod kadetkinja pripala je “ŠARANU” iz podravskih Podgajaca, drugo mjesto osvojila je valpovačka “VALPOVKA”, a treće “ŠTUKA” iz Popovca. U sektoru “A” najuspješnija je bila Mia Sudarić članica podgajačkog “ŠARANA”, drugo je mjesto osvojila Lucija Grgić članica “VALPOVKE”, a treće Deborah Hranić iz “ŠTUKE” Popovac. U sektoru “B” prvo je mjesto otišlo u ruke Sanje Stić članice “VALPOVKE, drugo je osvojila Samanta Skrbin članica podgajačkog “ŠARANA”, a treća je bila Vanja Babić članica “ŠTUKE” iz Popovca. U sektoru “C” slavila je Lana Čanaki članica “ŠTUKE” iz Popovca, drugo je mjesto pripalo Nini sudarić članici podgajačkog “ŠARANA”, a treće Katarini Pačarić članici “VALPOVKE”.

Rezultati

{AG}galerija/25.6.2017{/AG}