Završila liga ŠRS OBŽ za juniore i kadete

Završno kolo lige ŠRS OBŽ za juniore i juniorke te kadete i kadetkinje održano je u Bilju na Staroj Dravi gdje su kod juniora momčadsku pobjedu još jednom odnijeli ribiči podgajačkog “ŠARANA” koji je u toj konkurenciji ove godine neprikosnoven i svako im treba još jednom čestitati na svemu onome što su postigli i osvojili ove godine budući da su na kraju u ukupnom plasmanu osvojili i ligu ŠRS OBŽ. Na drugo mjesto se plasirao “AMUR” iz Ladimirevaca, a na treće “ŠARAN” iz Narda, a to je ujedno i ukupni plasman na završetku lige. U pojedinačnoj konkurenciji u završnom su kolu po sektorima najuspješniji su bili David Mihalj član “AMURA” iz Ladimirevaca, Patricija Ronta članica podgajačkog “ŠARANA” i Gabrijel Čvagić član “ŠARANA” iz Narda dok su najuspješniji u ukupnom poretku; Danijel Veselovac član podgajačkog “ŠARANA” prvo mjesto i zlatno odličje, David Mihalj član “AMURA” iz Ladimirevaca drugo mjesto i srebrno odličje i treće mjesto i brončano odličje Dominik Žužić član “ŠARANA” iz Narda.
Kod juniorki se ove sezone natjecala samo momčad podgajačkog “ŠARANA” koja je samim tim i pobjednik, a pojedinačni ukupni plasman na kraju glasi; prvo mjesto Amalija Skrbin, druga Tamara Golub, a treća Maja Kopić.
U konkurenciji kadeta u posljednjem su kolu momčadsku pobjedu odnijeli članovi “LINJAKA” iz Ivanovca, drugo je mjesto pripalo “ŠARANU” iz Narda, a treće “ŠTUKI” iz Baranjskog Petrovog Sela. Pojedinačno po sektorima pobjede su odnijeli Bruno Špoljarić i Nikola Martin iz “ŠARANA” Nard te Martin Uranjek član “ŠTUKE” iz Baranjaskog Petrovog Sela. Ukupna momčadska pobjeda na kraju je otišla u ruke ribiča “AMURA” iz Ladimirevaca, druga je “ŠTUKA” iz Baranjskog Petrovog Sela dok je treće mjesto pripalo “ŠARANU” iz Narda. U ukupnom pojedinačnom poretku zlatno je odličje osvojio Zoltan Palinkaš član “ŠTUKE” iz Baranjskog Petrovog Sela, srebrno je pripalo Nikoli Martinu iz “ŠARANA” Nard, a brončano Sebastijanu Curaču iz podgajačkog “ŠARANA”.
U konkurenciji kadetkinja u kojoj se ove sezone natjecalo dvije momčadi, “ŠTUKA” iz Popovca i “ŠARAN” iz Podravskih Podgajaca, u posljednjem je kolu slavila popovačka “ŠTUKA” ali je u ukupnom pobjeda ipak otišla u ruke podgajačkog “ŠARANA”, a pojedinačno je ukupno zlatno odličje osvojila Karolina Grubić članica popovačke “ŠTUKE” dok su srebro i bronca otišli u ruke članica podgajačkog “ŠARANA”, Mie Sudarić i Samante Skrbin.

Rezultati:

{AG}galerija/28.8.2016 juniori{/AG}