Započela Županijska liga za mlađe kategorije

Prošlog je vikenda 1. kolom započelo natjecanje Županijske lige u lovu ribe udicom na plovak za juniore i juniorke te kadete i kadetkinje. Natjecanje je održano u Nardu, a momčadsko je prvo mjesto kod juniora pripalo domaćem “ŠARANU”, drugi je bio “AMUR” iz Ladimirevaca dok su mladi ribiči “KARASA” iz Šaga zauzeli treće. U sektoru “A” prvi je bio Dominik Žužić član domaće momčadi, na drugo mjesto se plasirao Marko Šovagović iz “AMURA” Ladimirevci, a na treće Antonio Berečić iz “KARASA” Šag. U sektoru “B” također je prvo mjesto pripalo domaćem predstavniku Nikoli Martinu, druga je bila Patricija Ronta članica podgajačkog “ŠARANA” dok je treće mjesto pripalo Josipu Nagyu članu “KARASA” iz Šaga. U sektoru “C” najuspješniji je bio Luka Miletić iz “AMURA” Ladimirevci, drugo je mjesto pripalo Ivanu Antoloviću iz podgajačkog “ŠARANA”, a treće Bartolu Zemljaku iz “KARASA” Šag.
U konkurenciji juniorki momčadska je pobjeda pripala “ŠARANU” iz Podravskih Podgajaca čije su predstavnice Ena Sudarić i Tamara Golub pobijedile u sektorima “A” i “B” dok je u sektoru “C” druga bila Amalija Skrbin. Momčadsko drugo mjesto pripalo je “ŠTUKI” iz Popovca čija je predstavnica Ivana Mikec odnijela pobjedu u sektoru “C” dok su Anatea Salai i Karolina Grubić u sektorima “A” i “B” zauzele druga mjesta.
U konkurenciji kadeta momčadsku su pobjedu odnijeli ribiči črnkovačkog “SMUĐA”, drugo je mjesto otišlo u ruke “ŠTUKE” iz Baranjskog Petrovog Sela, a treće je pripalo domaćem “ŠARANU” iz Narda. U sektoru “A” najbolji je bio Marko Todorović član “IVANOVACA”, drugo je mjesto osvojio Lenard Morić član “ŠTUKE” iz Baranjskog Petrovog Sela dok se na treće plasirao Andrej Mihalj član “AMURA” iz Ladimirevaca. U sektoru “B” prvo je mjesto pripalo Bruni Špoljariću članu domaćeg “ŠARANA” iz Narda, drugi je bio Zoltan Palinkaš član “ŠTUKE” iz Baranjskog Petrovog Sela, a treći Mateo Glavaš član “SMUĐA” iz Črnkovaca. U sektoru “C” je prvo mjesto pripalo Goranu Fahumu članu črnkovačkog “SMUĐA”, drugi je bio Luka Šovagović član član “AMURA” iz Ladimirevaca, a treći Stjepan Stanković član “ŠARANA” iz Narda.
U konkurenciji kadetkinja momčadsku su pobjedu odnijele članice podgajačkog “ŠARANA”, na drugo su se mjesto plasirale članice “VALPOVKE” iz Valpova, a na treće “ŠTUKE” iz Popovca. U sektoru “A” prva je bila Mia Sudarić članica podgajačkog “ŠARANA”, druga Sanja Stić iz valpovačke “VALPOVKE”, a treća Ema Geto iz “ŠTUKE” Popovac. U sektoru “B” je najuspješnija bila Lana Čanaki iz “ŠTUKE” Popovac, drugo je mjesto pripalo Samanti Skrbin iz podgajačkog “ŠARANA”, a treće Katarini Pačarić iz valpovačke “VALPOVKE”. U sektoru “C” je pobjedu odnijela Lucija Grgić članica valpovačke “VALPOVKE”, druga je bila Nina Sudarić iz podgajačkog “ŠARANA”, a treća Anamarija Kramarić iz “ŠTUKE” Popovac.

18946892 454339824927541 1686708771 o18946948 454339791594211 1436531259 o